Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dora Serv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masina inscriptionat datat Maccell
1000 €
Brand
Caractere mari
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gama de aparate oferita de compania Inter Mac Marking Co Ltd. este vasta, de la sisteme simple cu un singur cap de marcare cu 7 duze pana la sisteme cu capete de 32 de duze, capabile să marcheze inclusiv Logo-uri.

Sunt robuste, fiind destinate functionarii in medii industriale grele.

Echipamentele de marcare Maccell pot functiona cu o gama larga de cerneluri, negre sau colorate, pe baza de apa, alcool sau MEK. Indiferent de culoarea si consistenta materialului ce urmeaza a fi marcat exista cerneala potrivita, cu ajutorul careia echipamentele Maccell pot realiza inscriptionari de calitate.

Aceste echipamente sunt destinate imprimarii de caractere mari, folosind tehnologia electrovalvelor. Marcarea se poate efectua pe orice suprafata, poroasa sau nonporoasa, inaltimea caracterelor fiind cuprinsa intre 12 si 124 mm, insa mesajul poate avea inaltimea reglabila, datorita facilitatii Font Reduce Mode, obtinand inaltimi intre 10 si 65 mm.

Imprimarea se poate face pe orice suprafata, poroasa sau nu, ca: carton, hartie, plastic, metal, sticla, lemn, etc.


Sistemele de marcare tip "caractere mari" maccell sunt proiectate pentru a face fata oricaror aplicatii in medii din cele mai ostile., fiind totodata usor de operat.

Datorita ecranului grafic LCD si a interfetei intuitive, programarea acestor aparate este foarte usoara, permitand inclusiv crearea de logo si totodata eliminand necesitatea de a fi conectat la un calculator.

Datorita celor doua linii separate de intrare si iesire a cernelii este posibila recircularea cernelii in interiorul capetelor de marcare si auto-curatarea acestora, asigurand o pornire corecta chiar dupa o perioada lunga de nefunctionare.

Cu ajutorul sistemului Wave Utility Braket capetele de marcare Maccell pot pastra distanta optima fata de produs, fara sa existe riscul lovirii acestora. Astfel se va obtine un marcaj de calitate constanta, interventiile tehnice nefiind necesare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura